Contact Form

Name

Email *

Message *

Cousin Wedding : Habibah & Mansor

Salam, dah lama gila kot aku stop buat job wedding sebab aku ngah kumpul duit semula untuk beli barang-barang camera. Al maklumlah aku dah tukar brand daripada nikon kepada canon. Bukan sesuatu yang mudah tapi segalanya mudah bila dengan canon. hehehe.. ini bukan officially wedding job yang aku terima. Ni just shoot suka-suka untuk akak sedara aku. Wedding yang sungguh simple tapi sangat meriah, bermakna and semua orang pun happy. So layan je la aku upload ni sebab mata tak puas sungguh bila upload kat facebook.













This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.