Contact Form

Name

Email *

Message *

Perkahwinan : Lan & Hawa ( favourite )

Perkahwinan diorang ni sangat simple.. sangat happening.. and bagi aku sebagai seorang photographer sangat bermakna. Aku tak tahu kenapa tapi shoot diorang ni bagi aku satu kepuasan peribadi. Banyak shoot cantik aku dapat and banyak moment best aku sempat snap.. diorang cool and maintain je walaupun penat. Serius aku suka gila pasangan pengantin ni.. Tak banyak cerita and easy going.. ape posing aku suruh pun ok. Terima kasih bagi aku peluang rakam detik2 manis hidup kamu berdua.. semoga tuhan kekalkan jodoh kamu hingga ke nafas terakhir. Amin.















This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.