Contact Form

Name

Email *

Message *

Concept Photoshoot : Syaheera & Intan & Kak Vee (MUA)

Ok kali ni kami SERIUS!. huhu.. kitorang upah make-up artis kak vee, kitorang sewa baju pengantin 3 pasang tapi pakai 2 pasang je.. accessories pun ada. Model Syaheera and Intan secara sukarela dan paksa. Dan inilah hasilnya yang aku dapat. Kitorang silap sebab plan hari jumaat so masa memang limit sikit ar.. after make-up.. masa untuk shoot tinggal 2 jam je lagi sebelum laungan azan maghrib berkumandang. Tapi takpe.. pengajaran and next time will make a better and proper plan..

Kalau ditanya tujuan buat shooting ni mestilah untuk tambah portfolio aku memandangkan aku dah lama stop shoot or photography. Dalam masa yang sama aku suka shoot model untuk dapat tone kulit dalam perlbagai keadaan. Almaklumlah aku shoot wedding. Dalam event2 macam tu masa tak menunggu kita and tak ada langsung masa kau nak practice.. So enjoy the pitcha yoo... :)



















Syeera kamu saya akan culik lagi next time.. perhitungan kita belum selesai.. haha... and kak vee.. nanti jangan lupa promote haa... and for cik intan thanks beb for everything.. 



This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.