Contact Form

Name

Email *

Message *

Photoshoot : Azimah Johari

Salam semua. Kali aku buat rutin yang dah lama sangat aku tak buat. iaitu shoot model. Sebenarnya motif photoshoot kali ni aku nak bikin portfolio untuk diri sendiri so aku pun siap ada bawak gaun putih 2-3 helai mana yang sesuai dengan model tapi malangnya cuaca sangat-sangat buruk time kitorang sampai. Baru start 15minit je langit dan mula gelap and angin ribut semua dah beransur-ansur kuat. Akhirnya kitorang terperangkap dalam sebuah bangunan kat taman tu. Aku memang frust sebab otak tak panas lagi nak fikir posing and gaya macam mana nak bagi kat model. So memang nampak kaku sangat. Aku hilang fokus sebab rasa betul-betul tak aman dengan cuaca macam tu. Kreativiti terbatas bila semua dah jadi kelam kabut. Neway ini adalah antara hasil-hasil yang sempat aku shoot sebelum ribut landa kitorang. Huhu.. Enjoy..












To zima, aku haraaaappppppppp sangat boleh shoot ko lagi lain kali dengan keadaan cuaca yang ok.. plisss.... hehehe... 

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.