Contact Form

Name

Email *

Message *

With Amoi, Cherrie, Aina & Intan at Alamanda


Ni semalam punya cerita. Jumpa cik amoi heaxa and the geng untuk discuss fasal concept wedding and pre-wedding dia. Sampai sana diorang havoc bergambar and tak berhenti bercakap je. Tak la heran mana pun coz memang dah kenal diorang lama and dah biasa pun. Cherrie dengan berbadan dua jalan pun dah macam tak larat. So funniehhh..  But specialnya kali ni sebab kitorang dah ada ahli baru namanya Aisyah Zora. Cute bangett..tapi kuat tido. ahahaha.. So alhamdullillah masing2 dah bersetuju dengan deal and next, hope rancangan berjalan lancar je. Semoga yang terbaik untuk bakal pengantin kita supaya tabah menempuh hari bahagia diorang. Well, macam biasa.. gambar aku takde.. haha


This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.