Contact Form

Name

Email *

Message *

Perkahwinan : Norli Yana & Saifairus ( Batu Pahat/Muar)

Assalammualaikum semua.. Kali ni aku nak upload hasil job wedding aku pada 02 Julai yang lepas dimana beliau adalah sedara kepada customer lama aku iaitu Linda & Farid. Seriously bagi aku ini adalah task aku yang aku rasa paling selesa aku kerjakan sebab aku tak ada masalah lighting and aku tak ada masalah ruang dan event mereka berjalan dengan amat sempurna dan tidak kelam kabut.. Ruang dan masa juga keadaan sekeliling pun main faktor hebat untuk menghasilkan output yang menarik. Tapi dah menjadi tanggungjawab aku sebagai penerima upah untuk mengabadikan majlis mereka ni buat dengan sehabis baik walau apa pun yang aku kena hadapi.. Insyallah wedding-wedding selepas ni aku akan cuba buat lebih baik dan hopefully rezeki aku makin murah... Amin... Jom layan gambar-gambar Yana & Fairus kat bawah ni... Have a nice show yoo!

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.