Contact Form

Name

Email *

Message *

Perkahwinan Mahathir & Nur Firdaus - Klang - 19 & 20 Nov 2011

Pasangan ni namanya Mahathir dan Nur Firdaus. Abang pengantin adalah member baik time blogging dulu..Majlis diadakan dengan penuh meriah kat klang. First time jugak kat wedding yang terima aku datang lambat sebab sesat tapi alhamdullillah semuanya berjalan lancar and tak banyak moment yang tinggal. Suka shoot diorang sebab tak jemu sedekah senyuman pada camera and memang jenis yang easy going kalau nak suruh buat apa-apa. Hope korang teruskan tersenyum dan bahagia hendaknya sampai ke akhir hayat. Terima kasih sebab percaya pada asbesstos photography. hehe


This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.