Contact Form

Name

Email *

Message *

Pernikahan & Persandingan : Healmie & Rahmah - Batu Pahat

Kali ni shoot sangat dekat dengan rumah aku kat batu pahat. Pasangan ni special kes sikit sebab last minit punya tempahan but aku happy semua berjalan dengan lancar and aku berjaya settlekan semuanya walaupun ada terlewat seminggu dari aku janjikan sebab masalah printing kat area aku tinggal sekarang. Diorang ni pasangan yang boleh dikatakan pemalu lah kan.. Susahnya alahai nak tengok camera so memang kena guna plan B lah aku iaitu "CANDID" hehe. But after nikah je, diorang dah biasa dah dengan camera, senang tugas aku.. wedding diorang colorfull and meriah..family pun happening je sepajang majlis. Semoga Customer saya Healmie & Rahmah kekal bahagian sampai keakhir hayat.


And please guys, share this blog and my artwork to ur friends. Tuhan saja membalas setiap rezeki yang saya dapat dari hebahan anda. Thank you.

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.