Contact Form

Name

Email *

Message *

Wedding : Kamilia & Tengku Kudin - Taman Melawati

Assalammualaikum. Majlis perkahwinan Kamilia & Tengku Kudin ni sebenarnya adalah job special yang aku terima dulu sebab pertama kali aku terima job luar kawasan Johor waktu tu. Dia buat tempahan pun 6-7 bulan sebelum majlis rasanya. Senang bekerjasama dengan dia dan suami tak banyak cerita dan diorang memang easy going punya couple. Cuma rasa janggal sebab suami dia pun kudin jugak, rasa macam panggil nama sendiri je. hehe. Sama cantik sama padan. Terima kasih kamilia dan suami sebab bagi kepercayaan kepada saya untuk cover majlis kamu berdua. Semoga korang cepat timang cahaya mata dan bahagia sampai keakhir hayat. If korang (reader) suka gambar2 dalam ni, sila klik 'like' button kat akhir entry ni ye. jasa korang amat2 aku hargai untuk kembangkan lagi 'asbesstos photography'. Terima kasih banyak2!!



Aku malu nak mengaku aku adalah photographer jauh sekali nak jadi professional. Tapi yang pasti aku suka moment2 dalam photography tu sendiri. Kalau korang sporting copy URL entry ni dan paste kat wall korang atau 'like' je kat bawah ni. Terima kasih :)

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.