Contact Form

Name

Email *

Message *

Majlis Perkahwinan Ayu & Sham - Batu Pahat

Ok pasangan pengantin kita ni aku shoot bulan 12 tahun lepas di Batu Pahat. Majlis berlangsung selama 2 hari dan aku shoot daripada pernikahan, persandingan dan bertandang (sambut menantu). Actually seronok sangat shoot mereka berdua ni sebab dua-dua pun sporting and apa je pose aku mintak diorang buat, diorang ok and cuba bagi yang terbaik. Lagi seronok sebab diorang ni sentiasa tersenyum and natural je selama 2 hari kitorang buat kerja. Doa saya untuk awak berdua, semoga bahagia dan cepat2 timang cahaya mata. Thanks for the great moment and thanks for everything. Gambar diorang banyak sangat yang cantik but malangnya aku kena limitkan untuk beberapa gambar je yang masuk dalam blog ni. Kalau korang suka post aku kali ni, macam biasa tolong-tolong-tolong-tolong like kat bawah tu and share photoblog aku ni kat facebook or kawan2 korang. Hehehe.
  Terima Kasih :)

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.