Contact Form

Name

Email *

Message *

Majlis Perkahwinan Dzul & Nurunnajiah - Austin Perdana, JB

Ini untuk pasangan Dzul & Najiah, daripada resepsi malam pernikahan dan persandingan juga sedikit untuk outdoor. Memang tak susah dah bekerjasama dengan mereka dan keluarga maybe sebab ini bukan kali pertama diorang upah saya as official photographer diorang. Boleh tengok album pertunangan mereka setahun lepas di sini . Alhamdullillah majlis berjalan lancar dan meriah. Tunggu sambungan untuk album sebelah lelaki (majlis bertandang pula) hehe. Enjoy. Terima kasih kepada Dzul, Najiah dan family dua-dua belah sebab korang memang sporting habis :) Jangan serik upah asbesstos photography, haha. And sudilah kiranya korang tekan like button kat bawah tu lepas habis load n tengok semua gambar. Thanks !! 

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.