Contact Form

Name

Email *

Message *

APRIL PROMO - SUPER FRIENDS PHOTOSHOOT - PUTRAJAYA

Ni first time saya terima photoshoot untuk tema persahabatan. kira permulaan pertamalah sebab memang biasanya saya terima job berbayar untuk perkahwinan, pre wedding or post wedding je sebelum ni. Photoshoot ni jugak sempena hari jadi cik nana kita pada hari tu. Alhamdullillah walaupun hujan mulanya tapi lepas tu cerah. Semuanya best, sebab perangai semua memang gila-gila even saya baru kenal diorang tapi rasa senang je faham dan semuanya berjalan lancar. But maybe dah sampai ke jam 12 tengah hari, cuaca panas berdenting dan diorang dah mula tak selesa dan penat. Tapi penat-penat pun bila cakap 1..2..3 still gak bagi pose terbaik. hehehe. Neway thanks sangat kat Nana, Mimie dan Mil sebab pilih saya untuk jadi photographer korang. Siapa lepas ni punya turn kawen kalau sudi upahlah saya. hehe. Terima kasih :)


Like.Like.Like.Like.Like.Like.Like.Like.Like.Like

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.