Contact Form

Name

Email *

Message *

Wedding Puan Syarifah Nur Diana (cherrie) Dan Suami (Mr.ChentaHati)

Assalammualaikum semua. Lama dah menyepi dek kerana busy dengan hal-hal perpindahan rumah dan menguruskan album-album pengantin yang masih pending. So secara ringkasnya sabtu lepas, telah pergi ke perak untuk hadir ke majlis perkahwinan seorang teman yang dah lama kenal tapi hanya kenal melalui blog dan facebook. Kena admit she is one of my bestfriend dekat alam maya dari dulu. 

Should be sayalah photographer untuk majlis beliau yang cover dan teman dia dari nikah hinggalah ke persandingan juga outdoor.. at least itulah rancangan awalnya. Tapi malangnya ada perubahan rancangan saat akhir dan saya terpaksa tarik diri. But akhirnya berjaya juga datang sebagai tetamu dan snap beberapa gambar untuk cik cherrie saya ni. walaupun tak banyak tapi insyallah puas hati. Beliau sangat cantik dan sepadan bersama husband yang gemar dia panggil mr.chenta hati beliau. Harapan saya agar mereka berbahagia selalu dan terus kekal begitu sehingga ke nafas akhir mereka..amin... :) *saya mmg skema. haha
Perkahwinan perlu dipenuhi cinta, warna dan senyuman keriangan semua mereka yang hadir. Gambar perkahwinan yang indah bukan hanya atas dasar teknik dan perkakasan tapi keikhlasan semua. Semoga kamu bahagia dan boleh timang cahaya mata cepat-cepat ye.. hihi..
This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.