Contact Form

Name

Email *

Message *

Mendaki kota keriangan Genting Highland


Rasanya dah lama aku tak bercuti kemana-mana. So semalam sempena cuti wilayah hari rabu, kitorang berempat pun gagah mendaki genting highland and balik hari je pun. Semua ok and tak habis ketawa je kat atas. Perut memang lapar lah kat tempat sejuk tapi makanan harga semua naik 3 kali ganda. kitorang redha tunggu turun ke Malaysia semula. So ini adalah sikit gambar-gambar yang aku nak share dalam blog ni. Tak banyak mana pun. Dan macam biasalah gambar tukang ambik gambar memang kurang. haha.. tak kisah.. janji happy. Thanks Intan, ihfa and shatila :)

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.