Contact Form

Name

Email *

Message *

Wedding : Raja Sehari Idris & Nanie - Putrajaya


Assalammualaikum. Pertamanya, ni bukan job aku, just datang untuk meraikan pengantin and menjamu selera la kan. Suka datang majlis orang and shoot gambar diorang sebab kalau bukan aku punya job tekanan dia tu kurang sikit.. Actually ni wedding akak kepada kawan kitorang Cik Nadiya and aku pergi dengan Intan, Syeera and adik dia ejat kot namanya sorry bro kalau salah eja. Saja nak upload sebab banyak shoot-shoot yang aku rasa cantik so why not tambah lagi portfolio aku kan hehe. Semua gambar cuma guna 50mm 1.8, 10-22mm dan build-in flash. Nice kan? Share entry ni dengan hanya menge'like' button kat ending entry ni. Hehe. Terima Kasih!




:: Nak lagi clear boleh tekan HD ::

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed.